Przystawki

Podwędzny tatar, jajo poche, domowe marynaty (borowik, mini korniszon, cebula czerwona konfitowana)
Ravioli z kozim serem z sosem maślanym
Makaron Tagiatelle z borowikami, ser koryciński, szalotka(wegański/wege)
Mieszane sałaty z warzywami, smażona gęsina, vinegrett z tłoczonego na zimno oleju rzepakowego

Dania główne

pierś z kaczki gotowana w 60 stopniach C, puree dyniowe, czerwona kapusta, (kalarepa)
filet z sandacza, komosa ryżowa z ryżem czerwonym i warzywami (kluska lana zielona)
Pierś z kurczaka zagrodowego, kasza pęczak, warzywa sezonowe, sos tymiankowy
Polędwica wołowa, grasica, Rydze smażone na maśle, szpinak, brukselka
Kotleciki z Młodego warchlaka, sos ze świeżo tartym chrzanem, ziemniaczany fondant, marchew marynowana

Zupy

żur na naturalnym zakwasie, dojrzewający boczek, jajo przepiórcze
Krem z buraka, smażony kozi ser, prażony orzech włoski

Desery

Deska serów zagrodowych
Ciasto figowo- rozmarynowe
Czekoladowa kula z lodem orzechowym z sosem z białej czekolady, z ziarnami Chia

Lody i sorbety własnej produkcji:
sorbet z mirabelek,
sorbet z cydrowy z miodem,
sorbet dyniowy z chilli
czekoladowe ze śliwką suską sechlońską,
lody z koziego sera ze szpinakiem,
lody karmelowe z orzechem

Menu dziecięce

Rosół drobiowy z ręcznie robionym makaronem
Pulpeciki z królika w sosie własnym, warzywa gotowane, ziemniak puree
Domowe paluszki rybne, własnoręcznie robione frytki, warzywa gotowane